Unelte_121 - Dulap Metalic - Fiset Metalic

Pentru comenzi sau informatii, va rugam sa ne contactati la tel.: +40 766 544 447 sau folositi formularul de mai jos.
Va vom raspunde in cel mult 30 de minute.

Dulap 121/C

Organizati-va chiar azi spatiul din cadrul locului dumneavoastra de munca cu ajutorul dulapurilor noastre metalice: potrivite pentru obiecte de dimensiuni mari si mijlocii, dulapurile metalice sunt alegerea perfecta daca va doriti obiecte de mobilier durabile si de calitate.

Fisetele metalice oferite de catre noi sunt perfecte pentru depozitarea dosarelor sau a documentatiei pe care doriti sa o mentineti in siguranta, deci alegeti chiar azi fisetele metalice de la noi !

Caracteristici

Culori:  Gri
Mărimi:  500 x 450 x 1000 mm
Material:  Tablă

DESCRIERE

DIMENSIUNI : 500 x 450 x 1000 mm

DOTĂRI PE POST
– Poliţă interioară.
– Suprafaţă superioară de aşezare a uneltelor prevăzută cu margine .
– Sertar

SISTEME DE ÎNCHIDERE STANDARD
– cilindru cu două chei sau  mâner prevăzut cu gaură pentru lacăt.

CULORI DE SERIE
Corp – Gri RAL 7035
– Uşi – Gri RAL 7035

DESCRIERE TEHNICĂ
Dulap pentru unelte şi scule. Structură de rezistenţă din tablă profilată de primă calitate cu grosime de 0,6 mm.(la cerere 0,8mm). Uşi ramforsate. Balamale interne antifurt.Nervuri longitudinale pe laterale pentru o rigidizare sporită. Tratamentul suprafeţelor: Strat intermediar fosfatul de fier, vopsire prin electrodepunere anodică(anaforeză), strat de vopsea cu o grosime garantată în orice punct al produsului. Uscare în cuptor la 180° celsius. Vopsea acrilică cu ridicata rezistentă la coroziune conform normelor A.S.T.M.B. 117.64 cu revizuiri .

Dulapuri Metalice Similare